Sayfalar

26 Aralık 2014 Cuma

kısa hikaye yazmak istiyorum.

2000 lerin başında henüz ülkemizde internetin vede rte nin olmadığı günlerde başlamış içerisinde ufak entirikaların olduğu biraz kanlı sulu bişeyler yazmak istiyorum.
herşeyi geride bırakarak yaşadığı çevreden kurtulmak için yollara düşen bir adamın kimi zaman ilginç kimi zaman komik kimi zaman şehvet kokan hikayesini yazmak istiyorum. evet klışe oldu biliyorum hatta doğru bile yazamadım onuda biliyorum. o halde giriş bölümünü değiştirmek lazım.
babasının kumar borcu yüzünden en yakın arkadaşını dolandırmak zorunda kalan birisi. arkadaşını dolandırdıktan sonra elindeki parayı babasına teslim etmiş, babası için herşeyi göze alan bir gencin hikayesi... ancak babası oğlundan aldığı parayı son kez kumar masasına yatırır ve kaybeder... ve bu sefer en büyük hatayı işler o güne kadar kaybettiklerini geri alabilmek için daha fazla kredi kullanıp daha fazla borçlanır...
babası ogün eve gelmez, oğlu durumdan şüphelense de kendi içerisinde durumu kabul etmek istemez kendine yediremez çünkü geride bıraktığı en yakın arkadaşıdır....
babasına tüm borçlarını yatırması için sadece 1 gün verirler! ve babasının tek çıkış yolu oğlunun dolandırdığı arkadaşı ile işbirliği yapıp mahallenin kuyumcusunu soymaktır.fakat en yakın arkadaşın bilmediği en önemli nokta ise aslında öncesinde dolandırıldığının farkında olmayışıdır.
bu iki arkadaşın ortak bir hayali vardır, bir işyeri açmak ancak bu kadar birikmişleri yoktur. 

x

Güdümlü Roket Nedir

Güdümlü roketin anlamını merak edenler için >>link>> ancak blogda ki amacını merak edenler için bir link söz konusu değil. İnsanların içlerindeki özlemleri yazmaya kalksak başarabilirmiyiz? insan dediğimiz nedir? sürekli olarak bundan bahsediyorum duruyorum insan nedir?

bilmiyorum.

25 Ağustos 2014 Pazartesi

İnsanlık Hakkında

insan dediğimiz varlığın temel amacı nedir?

para kazanmak

güç

şehvet

ne?

bence insan denen varlığın temel amacı etrafını yok etmektir, etrafındakilere özellikle de kendisine olmadık zararları vermek ziyanları yaşatmaktır. Ne için ne amacıyla neler yaptık? Hemde ne için? Çaprazlama denen şeytanlık için nelere kalkıştık elimize ne geçti?