Sayfalar

31 Temmuz 2016 Pazar

Snowpiercer Filmi Hakkındaki Engin Görüşlerim

2 haftadır izinsiz çalışan son 3 gündür 12 saat mesai yapan işçi olarak bugün 8 saat vardiyaya girip bugün eve erken geldiğimi düşünerek film izleyeyim dedim. neyseki izledim. snowpiecer , arkadaş bu filmin yönetmeni bazı yerlerde göndermeler yapmış olsada psikolojik olarak filmin sonunda sıçmış batırmış. bu ne lan şimdi.

İnstagram Nedir

İnstagram dünyada geliştirilmiş sosyal medya unsurları arasındaki en gereksiz uygulama yada sitelerden birisidir. Geçen gün kullanmaya başladım ve gördüm ki ömürleri tüketmek ve pohpohlanmak üzerine kurulan gösteriş meraklısı dangıl dungul yaratıkların kullanmayı özellikle sevdiği saçmamsı bişey. Cidden ne gerek var bu zımbırtıyı kullanmaya? 3 5 kuruşa çalışan hayatları belkide hizmet ederek geçen haftada ancak bir gün kendisini özel hissetmeyi becerebilen ve bunuda çevresine göstermeye çalışan çomarlar! Sizlere sesleniyorum!

Çomarlıktan vazgeçin ve bu saçmalığa kendinizi kaptırmayın, yada kaptırmış olanlar içinizden bu iğrenç zehiri dışarı atın. Ömürlerinizi çalan içinizin boşaltılmasını sağlayan taklitçi zihniyetlerden arının. Genetiğinizin bozulmasına müsaade etmeyin.

Lanet olsun bu aşka nalet olsun sevgiye. Dını dınıt dınıt dınıııı...

26 Temmuz 2016 Salı

Yazı yazmak

Yazan insanlar sanıyorum çevrelerinden geçmişlerinden etkilenerek yaşadıklarıından ilham alarak sayfalar dolusu yazabiliyorlar. Belkide okudukları yazarlardan izledikleri filmlerden yanından gelip geçen iki sıradan vatandaşın konuştuklarından etkilenip beyinlerinin kimyasal sıvılar hormanlar basarak zeka ve yaratıcılık parıltıları fışkırtarak ortaya bir takım yazılar çıkarıyorlar.

Merak ediyorum, yüzüklerin efendisi vb. orta dünyanın akıbetini darbelerini yolsuzluklarını konu alan çalışmalar neye dayanılarak nereden esinlenilerek yazılmakta çizilmekte?

Merak ediyorum, bu hikayeleri ortaya koyanların cinsel yaşamları ne denli renkli? Çorumun alamcuh köyünde yaşayan sabri eniştenin siyah beyaza kayan fantezilerinden farkı nedir? Sabri enişte yatsı ezanından sonra orklaramı dönüşüyor? Sarumanın 1990 model kartal araca binmesi şakasını aklıma getirip saçmalamama tüm imla hatalarıma düşüklüklerime son veriyorum.
Son yazının yayınlanmasından neredeyse hiç kimsenin okumamasına değin yani bugüne bir buçuk yıl geçmiş. 2015 yılının ocak ayına gazete manşetlerinden bakmak istediğimi hissettiğim anda tüm ilginç konulu filmlerde olduğu gibi ossuruktan bir durumla karşılaşmadım. Zaten olayı buraya çekmemin tüm amacı paragrafı uzun tutmak. Neyse üşenmeden 15 ocak 2015 hürriyet gazetesinin manşetine baktım...

Ergenekon soruşturma tübitak vs... En dikkati çeken nurgül yeşilçayın gizli aşkının çözüldüğü. Sebebi ise memesi gözüküyor.

1.5 yıl sonra berbat bir yazı ile olaya girdim kendimden utanıyorum...